Beschrijving

Comfortabel wonen in een duurzame woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, deze 11 comfortwoningen zijn prachtig gelegen aan de rand van het plan met vrij uitzicht aan de achterzijde. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.  Hof van Fleur biedt gemeenschappelijke ruimten, waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. De gemeenschappelijke tuinen en de buurtschuur zorgen voor meer saamhorigheid en meer sociale cohesie. 

Samen wonen in een kleine buurtschap met een variëteit aan woningen. En dit in het weidse, agrarische landschap van Dronten. Dat is Hof van Fleur! Hof van Fleur biedt ruimte aan ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Iedereen is welkom en voelt zich hier thuis. Samen wordt een buurtschap gevormd waarin "Noaberschap"centraal staat. De woonomgeving van Hof van Fleur is prettig en veilig. Hof van Fleur biedt karakteristieke woningen in een groene setting.

Indeling

Begane grond:  Entree, trapopgang en toilet; woonkamer, open keuken met deur naar terras; ruime slaapkamer met badkamer voorzien van douche, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine. 

Verdieping: Multifunctionele ruimte voorzien van dakraam en infrarood paneel,  aparte berging (technische ruimte) met opstelplaats voor de warmtepomp. De multifunctionele ruimte kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een extra kamer, dakkapel of dakraam maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk een badkamer op de verdieping te realiseren.

Kenmerken