Beschrijving

Deze royale vrijstaande woning met berging is het middelpunt van het prachtige project 'De Terpkamer' en gelegen op een perceel van maar liefst 398m2!
Met zijn alzijdige lichtinval in de woning is het een fantastisch licht huis. In de ruime tuin met twee parkeerplekken op eigen grond is op elk moment van de dag wel een plekje in de zon te vinden. 

De Terpkamer is een unieke ontwikkeling in de nieuwbouwwijk 'Tag West' in Genemuiden. Dertien met liefde ontworpen huizen, in een uitgekiende combinatie van metselwerk en houten gevels omringd door groene hagen. Het project is geïnspireerd door Schokland, een voormalig eiland in de Zuiderzee. De vormgeving en de houten gevelbekleding van de woningen refereren naar de houten huizen die te vinden zijn in het inmiddels beschermde gebied.  Ee inspiratievolle leefomgeving die Hollands waterrijke geschiedenis eer aandoet maar dan wel met comfort van nu en een zeer duurzame opzet. 

De Terpkamers is gasloos. De woningen zijn voorzien van een lucht-water-warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping. Deze dient niet alleen voor verwarming maar ook voor koeling in de zomer! Ideaal voor de (steeds) warmere zomers in Nederland.  

Voor meer informatie over dit project zie de website www.tagwest.nl

Indeling

Begane grond: entree, toilet, lichte open keuken met doorgang naar de bijkeuken met opstelplaats voor luchtwaterwarmtepomp en wasmachine, functionele trapkast en ruime woonkamer voorzien van openslaande terrasdeuren naar de tuin. 

Eerste verdieping: drie slaapkamers waarvan slaapkamer 1 voorzien van inloopkast, badkamer voorzien van basis sanitair en tegelwerk die u naar eigen smaak kunt samenstellen. 

Tweede verdieping: vaste trap naar ruime bergzolder.

Kenmerken