Beschrijving

Bouwnummer 3 is beschikbaar! Deze toekomstbestendige comfortwoningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond en een vrijstaande berging in de tuin is gelegen in project 'De Terpkamer'.  

De Terpkamer is een unieke ontwikkeling in de nieuwbouwwijk 'Tag West' in Genemuiden. Dertien met liefde ontworpen huizen, in een uitgekiende combinatie van metselwerk en houten gevels omringd door groene hagen. Het project is geïnspireerd door Schokland, een voormalig eiland in de Zuiderzee. De vormgeving en de houten gevelbekleding van de woningen refereren naar de houten huizen die te vinden zijn in het inmiddels beschermde gebied.  Ee inspiratievolle leefomgeving die Hollands waterrijke geschiedenis eer aandoet maar dan wel met comfort van nu en een zeer duurzame opzet. 

De Terpkamer is gasloos. De woningen zijn voorzien van een lucht-water-warmtepomp met vloerverwarming op de begane grond. Deze dient niet alleen voor verwarming maar ook voor koeling in de zomer! Ideaal voor de (steeds) warmere zomers in Nederland.  

Voor meer informatie over dit project zie de website www.tagwest.nl

Indeling

Begane grond: entree, toilet, lichte open keuken met doorgang naar de tuin, slaapkamer, badkamer met opstelplaats voor de wasmachine en ruime woonkamer. 

Eerste verdieping: berging met opstelplaats voor de warmtepomp, multifunctionele ruimte met mogelijkheid voor het crëeren van extra slaapkamers en een extra badkamer.

Tweede verdieping: luik naar zolder (exclusief vlizotrap).

Kenmerken