Beschrijving

Deze duurzame royale twee-onder-een-kap woningen zijn gelegen op een prachtige locatie nabij het dorpse centrum van Ugchelen. 
Niet alleen de aansprekende architectuur maar ook ruimte en groen zijn typerend voor deze locatie. 

Bouwnummer 1 is gelegen op een kavel van maar liefst 287 m2. De v.o.n. prijs bedraagt €485.000. (Onder optie)
Bouwnummer 2 is gelegen op een kavel van 232 m2. De v.o.n. prijs bedraagt € 469.000. (VERKOCHT)

De inschrijving is inmiddels gesloten.
Door uw gegevens achter te laten en uw voorkeur aan te geven wordt u op de reservelijst geplaatst. Mocht er een woning beschikbaar zijn dan houden wij u op de hoogte.

Indeling

Begane grond: entree, toilet, lichte open tuingerichte keuken met doorgang naar de bijkeuken met opstelplaats voor luchtwaterwarmtepomp en wasmachine, functionele trapkast en ruime straatgerichte woonkamer. Bouwnummer 2 is voorzien van een garage.

Eerste verdieping: drie slaapkamers waarvan slaapkamer 1 voorzien van inloopkast, badkamer voorzien van basis sanitair en tegelwerk die u naar eigen smaak kunt samenstellen. 

Tweede verdieping: vaste trap naar ruime bergzolder. Door de combinatie van een dwarskap en een langskap heeft bouwnummer 1 een extra ruime tweede verdieping.

Bijzonderheden: de woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een luchtwaterwarmtepomp, vloerverwarming op de begane grond en vloerverwarming op de eerste verdieping. Daarnaast zullen er zonnepanelen worden toegepast. De woningen zijn zeer energiezuinig. De vloer, wanden en het dak zijn geïsoleerd met hoogwaardig materiaal. Daarnaast worden in alle buitenkozijnen, ramen en glasdeuren HR++ beglazing toegepast. De energieprestatiecoëfficiënt is lager of gelijk aan 0,4. Met andere woorden, het energielabel is A++.

Kenmerken